середа, 30 вересня 2015 р.

З 01 жовтня 2015 стартує дворічний проект «English Access Microscholarship Program»


Для обдарованих та вмотивованих на особистісний розвиток дітей, особливо з соціально незахищених сімей, оголошується конкурс на отримання стипендії з вивчення англійської мови.


З 01 жовтня 2015 стартує дворічний проект «English Access Microscholarship Program». Даний проект є ініціативою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та Державного департаменту США і фінансується Державним департаментом США.
Загальне керівництво і координування Проекту здійснюється неурядової організації Project Harmony, Inc. Ukraine. Партнером-виконавцем в Токмацькому та Чернігівському районах є молодіжна громадська організація «Інститут громадського розвитку «Ортега-і-Гасет».


Проект дає можливість українським учням та ученицям більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, поглибити свої знання англійської мови, розвинути лідерські навички, взяти активну участь у розвитку України, а також розширити свої можливості для можливої участі у майбутніх програма обміну і навчальних програмах. 

Програма складається з двох компонентів:

1. Уроки англійської мови відповідно до рівня підготовки учнів. 
2. Культурні заходи, які будують Ваше розуміння Сполучених Штатів.


ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Access оплачує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.


Учасники та учасниці проекту будуть відібрані на конкурсній основі, відповідно до критеріїв:


-          вік учасника програми – від 13 до 15 років;


-          участь у всіх заходах за проектом (до 31 серпня 2017 року);


-          висока вмотивованість на участь у проекті;


-          позитивний результат співбесіди.


Також, кандидати на участь у проекті повинні надати наступні документи:


1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію)


2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за 2014 – 2015 навчальний рік (оригінал і копію). Відповідно до вимог програми, середній бал успішності повинен бути не менш, ніж 8 з 12. Також до уваги братимуться рівень мотивації, дисциплінованість і поведінка кандидатів.


3. Документи, що підтверджують статус малозабезпеченої особи/сім’ї (належність до соціально незахищених верств населення)


4. 2 фотографії розміром 3 х 4 см


5. Резюме (перелік досягнень і навичок)


6. Рекомендаційні листи від: 1) керівника навчального закладу та 2) вчителя англійської мови


Зазначені документи (копії) надсилати до молодіжної громадської організації «Інститут громадського розвитку «Ортега-і-Гасет», у партнерстві з якою програма проводиться у Токмаці і Чернігівці, на адресу електронної пошти natali-zhukova@ukr.net. 

Контактна особа: Жукова Наталія Вікторівна, тел.(068) 927-83-29


Також телефонуйте, будь ласка, якщо необхідно буде уточнити будь-яке питання щодо участі в зазначеній програмі!


За результатами співбесіди, 20 дітей, віком від 13 до 15 років, з кожного району, стануть стипендіатами проекту «English Access Microscholarship Program». Також, близько 5-7 дітей, увійдуть до резервного списку учасників проекту.


Разом з конкурсним відбором дітей, оголошується конкурс (тендер на надання послуг) для вчителів англійської мови, які готові запропонувати нестандартний та цікавий для дітей підхід до вивчення іноземної мови. Щодо детальної участі у конкурсі для підготовки пакету документів надішліть, будь ласка, запит на natali-zhukova@ukr.net. В темі листа зазначте «Запит інформації. Програма Access».


Останній день подачі документів: 09 жовтня 2015 року.

З повагою,
голова молодіжної громадської організації "Інститут громадського розвитку "Ортега-і-Гасет" Наталія Жукова.

Тел.: 068 927 83 29
Twitter @Natalitok
www.facebook.com/Natalitok
vkontakte.ru/club6061525 

Немає коментарів:

Дописати коментар